top of page

Vi Tränar

Här kan ni se vilka olika arter och stilar vi tränar på Fenix.

Här finns även lite kort information om våra olika stilar.

104474062_590127134945065_29851508676962
Jujitsu & självförsvar
Brazilian Jiu Jitsu

I ju-jutsu ingår bl.a. frigöringstekniker, slag, sparkar, blockeringar, kast, sveptekniker, mattbrottning, nedläggningar, fasthållningstekniker och transportgrepp. Alla tekniker är kopplade till ett funktionellt rörelsemönster. Det  tränas även försvar mot angrepp med vapen. 

På Fenix finns ett stort antal mycket meriterade instruktörer samlade vilket garanterar Dig förstklassig träning. Vi specialanpassar träningen för dig som vill lära dig självförsvar av olika slag. 

BJJ är en av världens mest populära kampsporter. Den består till största delen markkamp, dvs. brottning med lås och strypningar (submissions), eller newaza, men inkluderar även nedtagningar. Stilen innehåller inga typer av slag eller sparkar, även om den effektivt kan användas i kombination med dessa. Vi kombinerar TEKNIK, FYSIK och TAKTIK.

 

 Vanliga positioner är side control, mount, guard och back mount. Vi har specialanpassad BJJ träning för motionärer, barn i olika åldrar samt de av er som vill tävla och satsa på att bli ELIT!

 

Kom i form med Fenix stationsträning.

Specialträning för barn och ungdomar

Fenix vill hjälpa Dig att komma i form! Detta gör vi i en trivsam miljö där vi fokuserar på att träna i grupp på våra populära STATIONSBANOR.

Vi varvar olika typer av övningar med syfte att du skall kunna förbättra din STYRKA, KONDITION, BALANS och KOORDINATION. Vi använder olika hjälpmedel såsom kettlebells, viktskivor, bollar mm

Du kan komma själv eller ta med någon familjemedlem, arbetskamrat eller kompis. Välkomna.

Fenix är flitigt anlitade då det gäller att specialanpassa träning för våra medlemmar. Vi har därför en mängd olika grupper att välja på för våra barn & ungdomar. Oavsett om du har ett funktionshinder eller ej skall du alltid kunna hitta en träningsform som passar. Vi har även en grupp där föräldrar tränar tillsammans med sina barn! Mycket populär!!

Vi samarbetar med Barnklinikens Plusteam, Barn & Ungdomshabiliteringen samt en mängd olika skolor. Hör av dig så hjälper vi dig till rätt grupp. 

bottom of page